www.HobbiLap.ewk.hu

A Hobbi szórakozás nem fáradság!

MENÜ

KacsintásNézzünk néhány sportot:

-Foci:Ez nem csak as férfiak sportja ezt a nők is űzhetik.Ehez nem kell más csak csapat társak,ha az meg van akkor csak meg kell beszélni a helyet és időt a találkozásra.És hogy edzés után ne csak haza menjünk és jól kifujjuk magunkat edzés után menjünk el a csapattal mondjuk inni egy üdítőt vagy enni valamit. Rossz idő esetén pedig el lehet menni szórakozni.

 

Lovaglás: Ezt a nők szokták innkább űzni.
Persze férfiak is szokták csinálni ezt a sportot ami nem arról szól ,hogy felülők a lóra edzek vele aztán le hanem arról hogy a lovat is le kell ápolni,részt kell venni  az istálói munkákban,a lószerszámot ki kell tisztitani és a bokszot rendben kell tartani.

 

Futás:Ezt szinte mindenki meg tudja tenni ehez nem kell  más mit közeli parkba vagy egy földes útra lemenni vagy bármilyen másik utat választani és futni.Akár ezt is lehet többen bár közben nem lehet beszélni.Ezért ajánlatos beszerezni egy Mp3-mat,hogy futás közben hallgathessuk!

 

Séta:Lehet,hogy nevetségessen hangzik,de ez is sport !

Ehez sem kell más csak kimenni és sétálni elöször 1km aztán növelni egyre többet és többet ehez is lehet társaságot kerseni úgy mint a focihoz vagy a futáshoz ! Sőt ide még kutyánkat is elvihetjük!

 


Asztali nézet